Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Segíthetek?

Az elmúlt tíz esztendőben rengeteg nehézséget tapasztaltam meg a saját bőrömön.

Szívesen állok rendelkezésedre akár személyes, akár skype-os tanácsadással, ha olyan problémákkal küzdesz, amikkel én már sikeresen megbirkóztam. Ha

  • nehezen éled meg a nőiséged,
  • nem rendelkezel kellő önbizalommal,
  • képtelen vagy szeretni és elfogadni Önmagad,
  • méltatlan párkapcsolatban élsz, és mindig hasonló társat vonzol,
  • nehezen kezelhető gyermeket nevelsz, vagy
  • anyagi nehézségeid vannak,

fordulj hozzám bizalommal, és én elmondom, hogy nekem mi volt az, ami segített hasonló helyzetekben.

Szükség esetén energetikai tisztítással, blokkoldással is tudunk javítani a helyzeteden, ezt azonban távgyógyítás formájában nem, csak személyesen vállalom.

Akár tanácsadásra, akár energetikai kezelésre van szükséged, minden esetben azt és annyit kérek a segítségért cserébe, amit és amennyit szíved szerint adni tudsz. Azt is csak a kezelés/tanácsadás végén, ha már látod, mennyire hasznos a segítségem. :-)

További kérdéseiddel keress bátran a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken, illetve nézz körül akár itt a blogon, akár a Fénykönyvtár Kiadó blogján és termékei közt, hátha találsz olyan üzenetet, ami segíthet jelenlegi helyzetedben.

Szeretettel ajánlom továbbá barátaim honlapját. Elképzelhető, hogy náluk találod meg a kulcsot a problémáid megoldásához. Nézz körül a "Baráti ajánlat" oldalon bátran!

A Fényhozó ajándékok letöltése bejegyzésben pedig a látogatásod jutalmaként apró kincseket kaphatsz. Köszönöm, hogy itt jártál! Remélem, visszajössz rendszeresen, esetleg találkozhatunk személyesen.

Végtelen szeretettel:

Szilvi

 

Cikkek

Fényhozó ajándékok letöltése

2017.09.22

 

Baráti ajánlat

2017.09.05