Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utazás Szűzanya Szívébe - programterv

2018.06.08

Utazás Szűzanya Szívébe

- zarándoklat Medjugorjébe -

 

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

 

Különleges utazásra szervezésére kért fel az Élet! Szűzanya és Jézus hívnak minket Medjugorjébe, ahol mély lelki átalakuláson mehetnek keresztül azok, akik ezt az utat felvállalják. Ők ketten szeretnének megajándékozni egy különleges, személyre szóló ajándékkal minden résztvevőt. Olyannal, ami az éppen aktuális élethelyzetében a legnagyobb segítséget nyújthatja számára.

2010-ben egy hasonló utazáson vettem részt, amely sorsfordító volt számomra. Azóta vártam, hogy megszervezhessem ezt a zarándoklatot, melynek most érkezett el az ideje.

Az erről szóló rövid videót ITT tudod megnézni.

A tervezett programot az alábbiakban olvashatjátok:

2018. augusztus 12:

Utazás Veszprémből Medjugorjébe busszal. Indulás a buszpályaudvarral szemben levő II. számú idősek otthona mögötti parkolóból ESTE hétkor. Éjszaka a buszon.

2018. augusztus 13:

Érkezés Medjugorjébe a kora reggeli órákban. Reggeli (hozott vagy a helyi pékségben vásárolt!) elfogyasztása a buszon, majd a Szent Jakab templom meglátogatását követően a Jelenések-hegyének megmászása. Az egyes stációknál csoportos rövid meditációt tartunk, ahol Szűzanya energiái dolgoznak a résztvevőkel. A Jelenések-hegye után érkezünk meg a szállásra. A szobák (2-3-4 ágyas) elfoglalását követően kirándulás a csodaszép Kravica-vízeséshez. Ha valaki inkább pihenne, meditálna, akkor természetesen nem kötelező részt vennie. Ezt követően vacsora, majd fakultatív program: esti séta a Feltámadott Krisztus szobrához, melyből folyamatosan szivárog Krisztus tiszta vére, amely csodálatos gyógyulást tud hozni testnek és léleknek egyaránt.

Ellátás: ebéd, vacsora

2018. augusztus 14:

Reggelit követően a Križevac – vagy magyarul Kereszt-hegyet másszuk meg, ahol Jézus kristálytiszta, szeretetteli energiái fogják végigkalauzolni a csoportot az egyes stációkon. Mély lelki folyamatok indulhatnak meg, és akár személyre szóló üzenetek is érkezhetnek. A Kereszt-hegy megmászását követően ebéd. Délután pihenés, a kapott energiák és üzenetek beépítése. Korai vacsora után romantikus esti séta az ékszerdobozra emlékeztető, hangulatos Mostarban, ahol mennyei fagylalt várja a megfáradt vándorokat.

Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora + 2 gombóc fagyi

2018. augusztus 15. Mária-nap: CSENDNAP!!!

Reggelit követően mindenki eldönti, hogy melyik hegyet szeretné egyénileg megmászni. Ezt követően egy közös meditáció keretében mindenki csendet fogad vacsoráig. A résztvevők egyedül másszák meg az általuk választott hegyet. Csak önmagukra, és a belső sugallatukra figyelnek. Beszélni csak segítségkérés vagy segítségnyújtás esetén lehet. Mindenki a saját ütemében járja végig az utat, és kapja meg a személyre szabott energiákat, tanításokat, üzeneteket. Szűzanya és Jézus ezen a napon adják át az ajándékaikat.

Visszaérkezés, majd vacsora, egy helyi pizzériában. Indulás haza. Éjszaka a buszon.

Ellátás: reggeli

Külön fizetendő:

            ebéd: bevásárlás egy pékségben és/vagy zöldségesnél

vacsora: egy helyi pizzériában / étteremben: egyéni fogyasztás alapján

2018. augusztus 16:

Hazaérkezés Veszprémbe a kora reggeli órákban. Javasolt, hogy ezt a napot mindenki pihenéssel, és a kapott ajándékok beépítésével töltse.

Összegzés: 3 nap + 2 éjszaka szálláshelyen + 2 éjszaka a buszon, a fent felsorolt ellátással

Ár: 55.000 Ft

 

Jelentkezési határidő: 2018. június 30. volt, DE: ha érzed a hívást, akkor keress meg, hátha még meg tudjuk oldani.

Jelentkezni a naplanya.konyvek@gmail.com címen lehet. További információ: 20/35-888-72

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.