Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÖBB, mint ami látszik

2018.05.18

TÖBB, MINT AMI LÁTSZIK

- hét részes sorozat a párkapcsolati problémák hátterében álló
tudat alatti blokkok oldására -

 

Napjainkban a párkapcsolati problémák szinte minden ember életében jelentkeznek. Dolgoznak, forrnak sokáig a felszín alatt, aztán egyszer csak tomboló vulkánként kitörnek. Ilyenkor a többség komoly lelki fájdalmakat, vagy akár komoly veszteséget él meg, sokan pedig önmagukat hibáztatják a folyamatos szerelmi kudarcaikért.

 

TE NE TEDD!

 

Gyere, és tudj meg többet arról, hogy milyen tudat alatt hordozott mély léleksebek miatt nem tudod megélni az igaz, tiszta, ártatlan Szerelmet!

 

Találjuk meg együtt, hogy mi húzódik a háttérben! Tárjuk fel és gyógyítsuk meg együtt ezeket a mély sebeket, hogy végre kiegyensúlyozott harmonikus életet élhess! Akár párral, akár nélküle…

Hogyan oldjuk a blokkokat: beszélgetéssel, meditációval, gyógyító hangrezgésekkel, energiák és akár üzenetek közvetítésével.

 

Miért csoportban:

  • mert egy lehet, hogy a csoporttársad felhoz olyan témát, amire magadtól nem is gondoltál a problémád okaként
  • mert lehet, hogy a csoporttársad (pozitív vagy negatív) tükröt tart eléd
  • mert lehet, hogy éppen egyik csoporttársaddal van karmikus oldani valód ahhoz, hogy továbbléphess (nincsenek véletlenek, így egy csoport szerkezete sosem véletlenül alakul ki!)
  • mert lehet, hogy éppen te tudsz segíteni valakinek
  • mert a csoportenergia hatványozottan erősebb, mint az egyéni!

 

Megjegyzés: ha nagyon nem szeretnél csoportban megnyílni, akkor lehetőség van egyéni kezelésre is, egyénileg egyeztetett időpontban 5.000 Ft/alkalom, vagy 44.000 Ft/ 10 alkalom áron

 

Időpontok:

Május 28. (egyetlen nappal a Tízmilliószoros Nap előtt!!!), június 4., 11, 18, 25, valamint július 2. és 9.

Kezdés 17.45-kor, hogy mindenki kényelmesen odaérjen. Befejezés: Legkésőbb 20.00 –kor

Helyszín: Cserhát lakótelep 2/B 3. emelet

Létszám: MAXIMUM 10 fő!

 

Ár: 12.000 Ft, amit legfeljebb két részletben tudsz kiegyenlíteni: az első részletet a második alkalomkor (amennyit tudsz adni, ezzel kifejezve a szándékod, hogy végig akarod járni az utat), a második részlet (a fennmaradó összeg) legkésőbb a harmadik alkalomkor.

 

Jelentkezési határidő: minél előbb, mert kevés hely van!!! J Párok is jelentkezhetnek! Ennek feltétele, hogy előre állapodjanak meg abban, mi az, amit a kapcsolatukból megosztanak a közösséggel, és mi maradjon kettejük között, illetve kitalálnak egy jelet, ha valaki mégis átlépne ezt a határt, akkor a párja figyelmeztethesse!

 

A csoportot vezeti: Németh Szilvia, a Gyógyító Szerelem trilógia szerzője (www.nemethszilvia.hu)

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.