Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozom

2018.06.14

Kedves Olvasó!

 

Szeretettel köszöntelek honlapomon. Németh Szilvia veszprémi írónő vagyok. Ha még nem ismersz, akkor néhány mondatban bemutatkozom.

nemeth-szilvia_profilkep.jpg

Bő tíz évvel ezelőtt teljesen hétköznapi Életet éltem, ami kisfiam születése után nagy fordulatot vett. Az örömöt hamarosan válás követte, és én elvesztettem szinte mindent és mindenkit, amiről és akiről azt gondoltam, fontos számomra. Ez a törés azonban valójában csupán egy fejezet végét jelentette az Életemben, és a kérdés, hogy miért történik mindez velem, új kapukat nyitott meg számomra.

Elindultam egy befelé, a valódi Önmagamhoz vezető úton. Ez a belső utazás az első időszakban rendkívül fájdalmas volt. A magamról alkotott képek folyamatosan szertefoszlottak amint újabb és újabb veszteségek értek. Valójában azonban soha nem veszíthetünk el semmit, ami igazán a részünk, így csupán illúziódarabkák szakadtak le rólam, és kerültem egyre közelebb Önmagamhoz.

Sok év belső munkájának eredményeként két dolog változott meg. Egyrészt rég elfeledett képességeim kezdtek feltámadni, másrészt megfogalmazódott bennem, hogy saját tapasztalataimmal mások útját szeretném könnyebbé tenni. Ez a két dolog vezetett el arra a pontra, hogy elkezdtem írni.

Első regényem 2016-ban jelent meg ARANYTÜKÖR címmel. A regény trilógiává bővült, melynek második része a GYÉMÁNTCSISZOLÓ 2018. május 11-én jelenik meg. Emellett számos egyéb írásom is van (versek, mesék, novellák), amelyeket barátok, ismerősök biztatására e-könyvek formájában publikálni kezdtem, melyeket a naplanya.konyvek@gmail.com e-mail címen megrendelhetsz.

Nézz körül a honlapon, olvass bele az írásaimba és kövesd a BLOGomat, vagy a YouTube csatornámat, hátha találsz olyan dolgot, amivel könnyebbé teheted a saját Életed.

Szeretettel:

Szilvi

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.