Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyémántcsiszoló

2017.08.17

Gyémántcsiszoló

 

Az Aranytükör főszereplője, Kata, a párkapcsolati veszteségek tudatos feldolgozásáról szerzett tapasztalatait átadja tanítványainak. Vica, Mona és Kriszta mindannyian megtapasztalták már a legnehezebb párkapcsolati veszteségeket, és az Aranytükör segítségével eljutottak arra a pontra, ahol az Élet nyomása az egyszerű szénből, a „hétköznapi” nő állapotból őket is gyémánttá préselte. Ám a nyers gyémántot mindig csiszolni kell ahhoz, hogy valóban értékes legyen. Kata segítségével a lányok lépésről-lépésre szabadulnak meg a párkapcsolati játszmáiktól, hogy valóban tiszta fénnyel tündökölhessenek.

A könyv által egy új műfaj, a "terápiás regény" műfaja született meg. Az érdekes történet szálai közé fűzött tanítások segítségével az olvasó könnyedén ráismerhet a saját párkapcsolati problémáinak hátterében álló tudat alatti blokkokra, a kiegészítő, ingyen letölthető MUNKAFÜZET, illetve a Gyógyító Szerelem YouTube csatornára hamarosan felkerülő meditációk segítségével pedig mélyreható gyógyulást tud az olvasó véghezvinni a saját életében.

A regény alapjául valós események és felismerések szolgálnak, a kerettörténet és a karakterek azonban a fantázia szüleményei.

Megjelenés papír és e-könyv formában 2018. május 11-én. Rendelhető papír és e-könyv formában a naplanya.konyvek@gmail.com e-mail címen.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.