Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyémántcsiszoló szak-és olvasói vélemények

2018.03.14

"Nagyon jól egymásra fűzted a történet szálait, mint a gyöngysoron a gyöngyöket. Tartalmilag, szakmailag, spirituálisan (ami nekem mindig azt jelenti, hogy őszintének lenni magunkhoz ) helytálló a könyv minden része. Tiszta csatorna vagy. Könnyen érthető a mondandód. Aki az önmegismerés útjára még csak mostanság lépett rá, az se riad el az ismeretlen spirit szavak miatt. Nem ragadtál meg a - mindenkinél jobban tudom - gőg szintjén. Megvan benned a kellő alázat, hogy valódi gyógyító, segítő legyél. (Már az vagy! Miket beszélek. wink )

Sz. Gyöngyi, Hellinger családállító terapeuta

***

 

Jók a karakterek, emberiek, rendben vannak, a párok is "jó" mintákat hoznak! Nem szájbarágós, ugyanakkor ennyi infó meg nagyon is kell a megértéshez.

A tréninget is jól felépítetted! Gyakorlatilag egy kész programot viszel végig! Ez is nagyon jó ötlet. Szuper hogy tovább is viszed a folyamatot az olvasáson túl, a búcsúajándékokkal, hogy tényleges munka is megtörténhessen!

Szóval csodás nagyon amit írsz!

Csodás amit teszel!!!

Sz. Erika, pszichológus

***

 

Szuper jó a könyved! Gratulálok! Ez valóban ott tartja a figyelmet.  Ahogy haladok beljebb, letehetetlen. smiley Amellett, hogy regényes, valóban rengeteg mindent tanulni belőle!

 

T. Gyöngyi

***

Szép ívű, tanulságos és tanító történet a női lélek rejtelmeiről, fájdalmáról, titkairól, az élet viharában megélt léleksebekről és ezek gyógyításáról. Szinte mindenki élt át hasonlókat ezen vagy régmúlt életeiben, amiknek fájdalmát cipeljük életeken át, míg végre sikerül a saját vagy közösség, segítők ereje, példamutatása, tanítása által feloldani - mint Kata a történetben. Mert egymást segíteni kell, sorsunk sokban hasonló. A megoldást ne csak magunktól várjuk, mert bátorság kell a segítő kéz elfogadásához is!

M. Elvira

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.